Alu døre & vinduer

Døre og vinduer i aluminium til et hvert behov

Trænger du til nye døre og vinduer? Døre og vinduer spiller en vigtig rolle, hvor de ikke kun bidrager til et bedre indeklima og klimaregnskab, men også giver din bolig en mere afbalanceret arkitektonisk fremtræden. Og hos Husmer Glas og Facade kan du finde et stort udvalg af døre og vinduer i aluminium, der kan tilpasses efter dine mål.

Vi er samarbejdspartnere med Schüco, hvor du får døre og vinduer i gennemtestet systemteknologi, og som kommer i et stort udvalg af materialer, design og farver. Ligesom vi også har et stort udvalg af beslag, glaslister og greb.

Dørene og vinduernes mange egenskaber

Der er mange gode egenskaber forbundet med døre og vinduer i aluminium. Heriblandt:

  • Æstetisk design, som giver spillerum til kreative og individuelle løsninger
  • Gennemtestet systemteknologi, som giver en stor energibesparelse
  • Stor sikkerhed

Vores døre og vinduer fås i materialerne aluminium og stål, og kommer ligeledes i mange forskellige farver, heriblandt RAL, anodiseret, 2-farvet. Derudover har vi også glas, hvor du opnår en god lyddæmpning, ligesom vi har forskellige solafskærmningssystemer. Så er nattesøvnen reddet.

Kontakt os

Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud