Byd naturen indenfor med folde- og skydedøre i stål

Bor du ud til naturen eller ønsker du at skabe en indbydende indgang til butikken? Så er en foldedør eller en skydedør det helt rette valg. I et tæt samarbejde med Jansen stål tilbyder vi unikke løsninger, der passer til dine behov og ønsker. Hos os er ingen drøm for stor – og vi hjælper gerne med at indfri din!

En funktionel og fleksibel løsning

Vores skyde- og foldedøre gør det muligt at forbinde naturen med boligen på en fleksibel måde. Med de funktionelle døre i stål får du en sikker løsning, der med ét giver dig mulighed for at komme tættere på bygningens omgivelser. Foldedøre og skydedøre åbner nemlig op for naturligt lys i et tidløst design. Dette er ikke blot med til at inspirere, men yder ligeledes et æstetisk element til den øvrige indretning. Med en foldedør fra os får du mulighed for at kombinere farver, former, funktion og teknologi efter dine specifikke ønsker.

Skab sammenhæng i indretningen

Har man en folde- eller skydedør kan man både etablere et privat rum, såvel som man kan åbne op til andre rum. Foldedøre er således et oplagt valg for dig, der ønsker at optimere pladsen i bygningen. Med en foldedør er der mulighed for at folde elementerne sammen og skubbe dem til den ene side. De kan både foldes ind- og udad, foldes i samme retning eller til højre og venstre – akkurat som et gardin. Uanset hvilken retning døren skubbes, er bevægelsen lydløs. Vores folde- og skydedøre kører nemlig på rullevognsskinner i top og bund. Ønsker man at kombinere sin foldedør med en sidehængt dør, er dette også en mulighed. Vi har et hav af kombinationsmuligheder, som kun din fantasi sætter grænser ved.

Bliv inspireret af årstiderne

I de kolde vintermåneder føler man sig ofte omringet af mørke. Det kan virke trist og uinspirerende. Derfor handler det om at få det meste ud af de lyse timer i de kolde måneder. Dette kan man med fordel uddrage nytte af ved hjælp af skyde- og foldedøre fra os. Med en skydedør kræver det kun én kort bevægelse for, at lyset bringes indenfor. Dette er med til at skabe energi i rummet, uden at temperaturen ændres. Vores døre er nemlig godt isolerede i et moderne design, der energi-optimerer din bygning.

Få et uforpligtende tilbud