Foldedøre i glas til private og erhverv

Husmer Glas og Facade har specialister i alt inden for glarmesterfaget.

Vi designer foldedøre og foldevægge i glas til mange forskellige kunder, private som virksomheder og kontorer, altid med omhyggelig imødekommelse af den enkeltes behov og ønsker for udformningen. En foldedør kan både være praktisk til afskærmning og samtidig også ganske dekorativ i et rum. Foldedøren eller foldevæggen i glas er helt ideel specielt i mødelokaler, kontorer og lignende, hvor simpel rumdeling kan gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet. Foldedøre deler lokalet op uden at skærme for lyset. En smart løsning, når man ikke ønsker at lukke totalt af mellem afdelinger i lokalet.

Luk lyset ind med en glasdør

Rigtig mange vælger glasfoldedøren til at skabe en flydende overgang til naturen. En foldedør i glas giver et fantastisk, naturligt lysindfald til lokalet, sammenlignet med den mere begrænsende traditionelle trædør. En glasdør kan passe smukt ind såvel i private stuer som i virksomhedslokaler, alt efter design og stil i arkitekturen og indretningen. En populær løsning er at lade spisestuen fortsætte ud på terrassen med en foldedør i glas, der nemt kan foldes til side, når du vil åbne helt op til lyset og varmen om sommeren.

Du behøver desuden ikke gå på kompromis med energiforbruget, heller ikke om vinteren, når du vælger de moderne, isolerede foldedøre i glas fra vores produktion.

Specialiseret design af foldedøre i glas

Har du et ønske om en funktionel og elegant foldedør i glas til dit hjem, til din virksomhed eller institution?

Vores medarbejdere hos Husmer Glas og Facade er specialiserede glarmestre med hver deres spidskompetencer, og derfor kan vi levere både små og større produkter og seriefremstillinger designet specielt til den enkelte, uanset omgivelser. Vi hjælper dig til at finde den helt rette type foldedør gennem kompetent rådgivning og vejledning tilpasset dig.

Få et tilbud på en dør for dig

Er du på udkig efter en skræddersyet foldedør i glas til hjemmet eller virksomheden, er du i kompetente hænder hos Husmer Glas og Facade. Vi leverer til private og erhverv i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt.

Kontakt os
Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Alufacader

Hos HUSMER GLAS & FACADE ApS er vi specialister i døre, vinduer, facade, glastage og vinterhave i aluminium. Kort sagt er vi eksperter i alle slags alufacader. Aluminium er et godt materiale, fordi det er et let, men stærkt metal, der kan bruges i alle ovennævnte sammenhænge. Vi har stor erfaring med at udføre alufacader og andet arbejde med aluminium for vores kunder på Sjælland.

Mange års erfaring

Med vores store erfaring har vi en indgående kendskab til arbejdet med aluminium. Det betyder, at vi gerne rådgiver og vejleder med hensyn til muligheder og løsninger inden for alufacader og lignende.

Alle slags alufacader til dig

Vi er forhandlere af Schüco profil systemet, som kan udskæres og samles i alle mål på vores aluværksted. Det betyder, at vi kan lave skræddersyede løsninger mht. til alufacader og lignende, alt efter hvad du ønsker dig. Vi kan udføre alukarnapper, indgangspartner, døre og vinduer i alle mål og farver, ligesom Schüco systemet er optimalt til alufacader og glastage.

Det rigtige valg

Vi er den rigtige partner, når det kommer til alufacader. Vores Schüco system sikrer den rette pris og kvalitet for alle kunder. Vi har udsmykket bygninger med alufacader på hele Sjælland, ligefra København og Nordsjælland til Frederikssund og Jægerspris.

Alufacader i Jægerspris og Nordsjælland

Vil du høre mere om alufacader eller modtage en brochure omkring vores aluløsninger, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Husk også. at vi kan hjælpe dig med udestuer og vinterhaver.

dansk-autoglas-husmer-glas-facade

Få et uforpligtende tilbud

ALU døre & vinduer

Døre og vinduer til et hvert behov
Trænger du til nye døre og vinduer? Døre og vinduer spiller en vigtig rolle, hvor de ikke kun bidrager til et bedre indeklima og klimaregnskab, men også giver din bolig en mere afbalanceret arkitektonisk fremtræden. Og hos Husmer Glas og Facade kan du finde et stort udvalg af døre og vinduer i aluminium, der kan tilpasses efter dine mål.

Vi er samarbejdspartnere med Schüco, hvor du får døre og vinduer i gennemtestet systemteknologi, og som kommer i et stort udvalg af materialer, design og farver. Ligesom vi også har et stort udvalg af beslag, glaslister og greb.

Dørene og vinduernes mange egenskaber
Der er mange gode egenskaber forbundet med døre og vinduer i aluminium. Heriblandt:

  • Æstetisk design, som giver spillerum til kreative og individuelle løsninger
  • Gennemtestet systemteknologi, som giver en stor energibesparelse
  • Stor sikkerhed

Vores døre og vinduer fås i materialerne aluminium og stål, og kommer ligeledes i mange forskellige farver, heriblandt RAL, anodiseret, 2-farvet. Derudover har vi også glas, hvor du opnår en god lyddæmpning, ligesom vi har forskellige solafskærmningssystemer. Så er nattesøvnen reddet.

Kontakt os
Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Glasfacader til virksomheder og institutioner

Ønsker du en flot og sikker glasfacade til forretningen, skolens aula eller til shoppingcentrets indgang?
Det forstår vi godt, for det er utvivlsomt en særdeles flot og samtidig funktionel løsning på facaden. Hos Husmer Glas og Facade tilbyder vi skræddersyet udvikling af glasfacader i stål og aluminium, og vi fremstiller glædeligt plader til såvel små som store bygninger. Med en glasfacade kan du virkelig lade det naturlige lys strømme ind i lokalerne, og du behøver ikke gå på kompromis med energiforbruget i de kolde måneder. Vi fremstiller udelukkende højisolerede glasfacader.

Skil dig ud på facaden

Vil du gerne imponere med en indbydende facade på bygningen, der kan tiltrække kunder, så har du en helt oplagt mulighed med en facade i glas.
Facaden giver førstehåndsindtrykket, så her kan du med fordel spille på kreativiteten i farver, former og motiv. Vi tilpasser glasfacaden efter det personlige ønske, om end du vælger farvet glas, dekoreret glas, sandblæst glas eller en facade med folie. Drømmescenariet må da være at kunne sælge sin vare, allerede inden kunden er trådt ind i forretningen.
Vil du have muligheden med glasfacade, hjælper vores specialiserede glarmestre dig med glæde med at beslutte, hvilken type glas der vil passe bedst hos dig.

Er en glasfacade sikker?

Man kan umiddelbart tænke, om glas nu er sikkert nok til facaden på bygningen, men det er skam stærkere, end det ser ud.
Når din glarmester udvikler facader i glas, gør vi det selvfølgelig altid med stærke, holdbare glastyper samt stål- og alu-rammer. Derudover giver vi glaspladerne behandling, der får det til at holde sig endnu stærkere. Vi kan vælge at laminere eller hærde glasset alt efter dit behov. På den måde er det ingen ulempe at vælge glas til facaden.

Ønsker du en facade i glas?

Hos Husmer Glas og Facade leverer vi meget forskellige løsninger inden for glasfacader til kunder i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt. Kontakt os nu på telefon 47 31 02 17 og fortæl os om dine ønsker til en facade i glas.

Vil du høre mere om alufacader eller modtage en brochure omkring vores aluløsninger, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk

Få et uforpligtende tilbud

Glastage

Glastage er et højdepunkt, når det gælder arkitektonisk design af klimaskærme. Et glastag er et markant visuelt kendetegn samtidig med, at det sikrer et godt lysindfald i rummet. Med Schüco systemer til glaskonstruktioner kan der fremstilles glastagsløsninger i mange forskellige udformninger.

Schüco glastagskonstruktioner kan tilpasses kravene efter projektspecifikke ønsker. Dette gælder for udestuekonstruktioner til private boliger såvel som store glasarkader i indkøbscentre.

Rytterlys, pyramider og halvtag. Vi skrædder syer udfra kundens ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Vinterhaver og udestuer

Tag stuen med ud i haven
Kunne du godt tænke dig at få udvidet boligen med noget ekstra plads? Så kan der være mange gode muligheder i at få produceret en udestue fra Husmer Glas og Facade. En udestue hæver ikke kun værdien på dit hjem, hvis du en dag skulle vælge at flytte, den giver dig også nogle ekstra kvadratmeter, som kan være ganske gode at have.

Skræddersyede løsninger
Vi producerer mange udestuer, som er skræddersyet efter lige præcis dine ønsker. Alle vores udestuer er udført i Schüco system, og du kan derfor være sikker på, at du får en udestue i høj kvalitet, og som kræver meget lidt vedligeholdelse.

Schüco er en af de førende systemleverandører af profiler til vinduer, døre og facader i aluminium og stål. Det betyder altså, at du ikke kun får en udestue, som er særligt tilpasset dine ønsker. Du får også en udestue, som er robust og som holder i mange år.

Kontakt os
Hvis du godt kunne tænke dig en udestue, som lavet efter dine mål og ønsker, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi med glæde give dig et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Tyndplade-produktion

Vi udfører alle former tyndplade inddækninger og kassetter! I alle former for tyndplade, alu, zink,stål, kobber. Vi har altid aluplader i 1 , 1.5, 2 og 3 mm i rå, E6 EV1, ral 9010, ral 9005 og ral 7016 på lager.
Alt kan udføres i op til 3000 mm i længden! Altid dag til dag levering!

Få et uforpligtende tilbud

Service

Professionel service
Knirker døren eller vinduet, når du åbner det? Eller vil det slet ikke åbnes? Så kunne det godt tyde på, at hængslerne har behov for et eftertjek. Hos Husmer Glas og Facade yder vi professionel service og eftertjek af dine hængsler, beslag og facader, hvor vi både udskifter og smører dine hængsler på dine døre og vinduer. Dermed sikrer du dig, at de holder i længere tid, lav en service aftale med os så du har sikkerhed for at kvaliteten opretholdes!

Få tilpasset dit interiørglas
Hvis du står og skal have udvidet dit kontormiljø med nye kontorer eller konferencerum, har vi ligeledes også stor ekspertise inden for tilpasning af både døre og interiørglas. Dermed kan du altså få et kontormiljø, som er særligt skræddersyet efter dine behov og ønsker. Og skulle du opleve problemer med dine nye døre eller interiørglas, så sender vi naturligvis en tekniker ud, som vil eftertjekke og udbedre de problemer, du nu måtte have.

Kontakt os
Har du problemer med dine døre og vinduer, og ønsker du at få dem tjekket efter, er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

SCHUCO Partner

Husmer Glas og Facade bruger Schüco som fast leverandør. Det gør vi, fordi Schüco står for kvalitet, design og innovation.

Nedenfor kan du se de mest populære Schüco-løsninger. Har du andre ønsker, kan vi også klare det, men vi anbefaler Schüco.

schuco-partner-kvalitet-inovation-speciale

Folde og skydesystemer

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Vinduer i aluminium

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Facader og Glastage

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Dørsystem i aluminium

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Døre, vinduer og facader

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Dørsystem i aluminium

aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco aluminiumvinduer-fra-schueco

Udestuer

aluminiumvinduer-fra-schueco