Foldedøre i glas til private og erhverv

Husmer Glas og Facade har specialister i alt inden for glarmesterfaget.

Vi designer foldedøre og foldevægge i glas til mange forskellige kunder, private som virksomheder og kontorer, altid med omhyggelig imødekommelse af den enkeltes behov og ønsker for udformningen. En foldedør kan både være praktisk til afskærmning og samtidig også ganske dekorativ i et rum. Foldedøren eller foldevæggen i glas er helt ideel specielt i mødelokaler, kontorer og lignende, hvor simpel rumdeling kan gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet. Foldedøre deler lokalet op uden at skærme for lyset. En smart løsning, når man ikke ønsker at lukke totalt af mellem afdelinger i lokalet.

Luk lyset ind med en glasdør

Rigtig mange vælger glasfoldedøren til at skabe en flydende overgang til naturen. En foldedør i glas giver et fantastisk, naturligt lysindfald til lokalet, sammenlignet med den mere begrænsende traditionelle trædør. En glasdør kan passe smukt ind såvel i private stuer som i virksomhedslokaler, alt efter design og stil i arkitekturen og indretningen. En populær løsning er at lade spisestuen fortsætte ud på terrassen med en foldedør i glas, der nemt kan foldes til side, når du vil åbne helt op til lyset og varmen om sommeren.

Du behøver desuden ikke gå på kompromis med energiforbruget, heller ikke om vinteren, når du vælger de moderne, isolerede foldedøre i glas fra vores produktion.

Specialiseret design af foldedøre i glas

Har du et ønske om en funktionel og elegant foldedør i glas til dit hjem, til din virksomhed eller institution?

Vores medarbejdere hos Husmer Glas og Facade er specialiserede glarmestre med hver deres spidskompetencer, og derfor kan vi levere både små og større produkter og seriefremstillinger designet specielt til den enkelte, uanset omgivelser. Vi hjælper dig til at finde den helt rette type foldedør gennem kompetent rådgivning og vejledning tilpasset dig.

Få et tilbud på en dør for dig

Er du på udkig efter en skræddersyet foldedør i glas til hjemmet eller virksomheden, er du i kompetente hænder hos Husmer Glas og Facade. Vi leverer til private og erhverv i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt.

Kontakt os
Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud