Funktionsglas

Kan du ikke høre dine egne tanker?

Har I købt bolig i Indre By, eller er der blevet anlagt en ny motorvej i baghaven? Uanset hvad det måtte være, kan vi hos Husmer Glas og Facade gøre din dagligdag mere behagelig og give dig din nattesøvn tilbage, for vi har et stort udvalg af funktionsglas, der kan afhjælpe mod både støj og solskin.

Funktionsglas med forskellige egenskaber

Vi tilbyder funktionsglas af høj kvalitet.
Funktionsglas er, som navnet antyder, glas med funktioner. Det vil sige, at det er glas, der kan mere end blot lukke lyset ind, eller at give en flot udsigt fra din stue. Det kan f.eks. være solafskærmende glas, hvor der er blevet indsat et UV-filter, og som fungerer som en slags solbrille.

Det kan også være i forhold til støj mod en motorvej, eller hvis du bor i et tætbeboet område med mange mennesker. Lyddæmpende glas kommer i mange forskellige løsninger, da der er flere metoder til at reducere støj på. Det kan blandt andet være igennem et tykkere glas, et glas med indsat lydlaminat, eller det kan være ruder med forsatsrammer, som holder støjen ude.

Vi leverer naturligvis den løsning, du efterspørger, ligesom vi også tilbyder kyndig vejledning, inden du foretager en endelig beslutning.

Vælg den korrekte glastype – vi står klar til at hjælp

Ønsker du at få din nattesøvn eller arbejdsro tilbage? Så kan du med fordel kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, hvor du vil kunne få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud