Glas og spejle

Tid til nye spejle?

Kan du ikke længere genkende dit eget spejlbillede? Så behøver det ikke være synet, den er gal med. Det kan sagtens være, at du har brug for at få skiftet glasset ud. Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af glas og spejle, ligesom vi også kan tilbyde dig kompetent rådgivning omkring de forskellige muligheder, således du får den helt optimale løsning.

Skræddersyede glas og spejle

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, og vi sælger glas ud af huset, som du kan få slebet og skåret til efter de mål, du efterspørger. Ligeledes kan vi også skære spejle ud efter dine egne behov, hvis du ønsker en mere unik løsning.

Vi arbejder ligeledes med alle former for funktionsglas der sikrer, at du får et glas der både giver den bedste isoleringsevne, sol- og lydafskærmning, samt den bedste sikring mod brand og indbrud.

Kontakt os

Hvis du ønsker nye spejle i dit hjem, eller hvis du blot vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud