Glas til badeværelset

Er det blevet tid til at få skiftet det gamle badeværelse ud med et nyt og mere tidssvarende? Mangler du inspiration eller hjælp til opsætning af glas til badeværelset? Så kan vi hos Husmer Glas og Facade være dig behjælpelig med at finde de helt rette glas og spejle til det nye badeværelse.

Erfaren glarmester

Gennem vores mange år i branchen kan vi klare alle opgaver med glas til badeværelset. Om du så har behov for glasdøre til en ny bruseniche, eller hvis du blot har behov for at nyt spejl, så kan vi sagtens klare det.

Alle former for glas til badeværelset

Vores arbejde omfatter ligeledes også glasdøre til badeværelser og alle former for glasafskærmninger og adskillelser til brusebade. Vi klarer desuden også skræddersyede løsninger, hvis du ønsker et badeværelse af en mere unik karakter. på den måde kan du få præcis det glas til badeværelset som du ønsker og har drømt om.

Vi leverer også til hovedentrepriser

Ingen opgaver er for store til os, og vi har kompetencerne til at håndtere de større efterspørgsler på de store entrepriser, hvorfor vi også kan levere spejle, interiør og glas til badeværelset på store byggerier.

Vil du vide mere om dine muligheder for glas til badeværelset?

Gennem mange år har vi hjulpet folk med glas til badeværelset i Jægerspris og Frederikssund, men også København og Nordsjælland. Vi udfører alle former for moderne glasarbejde, og ingen opgaver er for store eller for små, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud