Glasfacader til virksomheder og institutioner

Ønsker du en flot og sikker glasfacade til forretningen, skolens aula eller til shoppingcentrets indgang?
Det forstår vi godt, for det er utvivlsomt en særdeles flot og samtidig funktionel løsning på facaden. Hos Husmer Glas og Facade tilbyder vi skræddersyet udvikling af glasfacader i stål og aluminium, og vi fremstiller glædeligt plader til såvel små som store bygninger. Med en glasfacade kan du virkelig lade det naturlige lys strømme ind i lokalerne, og du behøver ikke gå på kompromis med energiforbruget i de kolde måneder. Vi fremstiller udelukkende højisolerede glasfacader.

Skil dig ud på facaden

Vil du gerne imponere med en indbydende facade på bygningen, der kan tiltrække kunder, så har du en helt oplagt mulighed med en facade i glas.
Facaden giver førstehåndsindtrykket, så her kan du med fordel spille på kreativiteten i farver, former og motiv. Vi tilpasser glasfacaden efter det personlige ønske, om end du vælger farvet glas, dekoreret glas, sandblæst glas eller en facade med folie. Drømmescenariet må da være at kunne sælge sin vare, allerede inden kunden er trådt ind i forretningen.
Vil du have muligheden med glasfacade, hjælper vores specialiserede glarmestre dig med glæde med at beslutte, hvilken type glas der vil passe bedst hos dig.

Er en glasfacade sikker?

Man kan umiddelbart tænke, om glas nu er sikkert nok til facaden på bygningen, men det er skam stærkere, end det ser ud.
Når din glarmester udvikler facader i glas, gør vi det selvfølgelig altid med stærke, holdbare glastyper samt stål- og alu-rammer. Derudover giver vi glaspladerne behandling, der får det til at holde sig endnu stærkere. Vi kan vælge at laminere eller hærde glasset alt efter dit behov. På den måde er det ingen ulempe at vælge glas til facaden.

Ønsker du en facade i glas?

Hos Husmer Glas og Facade leverer vi meget forskellige løsninger inden for glasfacader til kunder i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt. Kontakt os nu på telefon 47 31 02 17 og fortæl os om dine ønsker til en facade i glas.

Vil du høre mere om alufacader eller modtage en brochure omkring vores aluløsninger, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk

Få et uforpligtende tilbud