Pryd indretningen med trappeglas

Ønsker du at skabe en ny dimension til din indretning med trappeglas eller glasgelænder, står vi klar til at hjælpe dig hos Husmer Glas og Facade. Vi har et stort udvalg af glas, der egner sig særligt godt som en smuk og sikker tilføjelse til enhver bygning. Ønsker du at høre mere om vores glastyper, kan du kontakte os allerede i dag!

Moderne glas til trapper

Vores glarmestre er eksperter i nytænkende og alternative løsninger, der kan gøre en forskel i enhver bygning. Drømmer du om mere luft i indretningen, er glas det ideelle valg! Vi tilbyder blandt andet flydende glastrapper og smukke glasgelændere til trapper. Disse løsninger er perfekte for dig, der ønsker en moderne og flot løsning i indretningen. Vores glastrapper skaber et skønt indeklima med masser af lys og åbenhed – og så holder det tilmed i mange år frem.

Vi tilbyder glasværn indendørs og udendørs

Hos os kan du både få glasværn indendørs og udendørs. Uanset om du skal have konstrueret et glasgelænder til trapper eller balustre til terrassen, står vi klar med den rette løsning til dig. Blandt vores store sortiment finder du hærdet og lamineret glasværn i alle mål og størrelser. Har du specifikke ønsker til dit nye glas, skræddersyer vi gerne en unik løsning til dig.

Professionelle løsninger til private og erhverv

Vi var nogle af de første på markedet, og vi har siden bestræbt os på at skabe unikke glasløsninger til vores kunder. Vi leverer således både glastrapper og glasgelændere til private og erhverv. Ønsker du en alternativ tilføjelse af glas til dit hjem? Eller står du overfor et større byggeprojekt, hvor I mangler smukke løsninger af glas? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Husmer Glas og Facade!

Skab den perfekte ramme med balustre af glas

På terrassen nyder vi naturen i rolige omgivelser, men det kan ofte være svært at få adgang til den smukke udsigt af sikkerhedsmæssige årsager. Med balustre af glas fra os kommer I denne problematik til livs! Vi leverer modstandsdygtige glasbalustre til terrassen, så du har mulighed for at nyde din udsigt uden grim afskærmning. Hos os er du sikret en holdbar løsning, der kan klare alle årstider.

Udforsk mulighederne og kontakt os allerede i dag!

Drømmer du om at få en glastrappe eller et glasgelænder til trappen, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Du kan kontakte os på tlf. 47 31 02 17 til en uforpligtende samtale om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig!

Få et uforpligtende tilbud