Speciallavet glasværn og balustre

Hos Husmer Glas og Facade tilbyder vi glasværn til terrasser, altaner og trapper. Vores løsninger er fleksible, og vi har altid dig og dine ønsker med i processen fra design til montering og levering. Drømmer du om en ny og alternativ til løsning til et nyt byggeprojekt eller dit eget personlige hjem, står vi klar til at hjælpe. Vi opererer i hele Danmark og kører gerne ud til dig!

Stærke løsninger hver gang

Er du træt af det gamle rækværk, der skærmer og skygger terrassen, kan vi hjælpe dig hos Husmer Glas og Facade. Vi tilbyder glasværn som et utrolig flot alternativ til den mørke træfacade, man ofte møder i private hjem og offentlige rum. Vores glas er udført i flere lag, så det kan holde i mange år frem – så kan det danske vejr bare komme an!

Glasværn til alle formål

Vi har glasværn til ethvert formål og behov, og vi leverer gerne løsninger, der passer præcist til dine behov. Vi tilbyder både løsninger til indendørs brug og til udendørs brug. Uanset om du ønsker at skabe flotte dimensioner i hjemmet eller drømmer om at få en unik og åben oase på terrassen, står vi klar med kompetent rådgivning alle hverdage. Vi udformer ethvert glasværn med øje for detaljen, så du kan nyde et smukt resultat år efter år,

Vi tilbyder montage og opsætning

Hver dag bestræber vi os på at skabe smukke løsninger til vores kunder. Vi går ikke ned på service og udfører enhver opgave i dialog med dig. Du er med hele vejen fra udformningen og design af glasværnet til selve monteringen. På den måde er vi sikre på, at du er tilfreds og får det ønskede resultat. Vi leverer både glasværn til større projekter, såvel som til dig der ønsker et glasværn til terrassen i hjemmet. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille – og hver opgave bliver omfavnet med omhu og sans for detaljen.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Når det gælder glasværn, er det vigtigt, at man stoler på sin glarmester. Af den grund har vi garanti på alt vores arbejde, så du ikke står tilbage med en tom fornemmelse, hvis uheldet skulle være ude. Du kan trygt lægge dit næste projekt i vores hænder. Kontakt os ganske uforpligtende på tlf. 47 31 02 17 og få et samlet tilbud allerede i dag.

Få et uforpligtende tilbud