Professionel Indramning

Har du et litografi, maleri, akvarel, kobberstik, foto, plakat, tegning eller broderi som du ønsker indrammet, så det tager sig bedst muligt ud og bliver udført på den korrekte måde? Så kan vi hos Husmer Glas & Facade hjælpe dig. Vi tilbyder dig professionel indramning og arbejder kun med de bedste materialer såsom kvalitetslister og bruger kun syrefri karton og isolerer alt kunstværk, så det bevares for altid. Af glastyper anbefaler vi museumsglas eller almindeligt glas til dit kunstværk. Derudover har vi refleksfrit glas som ofte bruges til fotos.

Fokus på kvalitet
Vi anvender de mest moderne rammemaskiner til opskæring af lister, samling af rammer, opklæbning af plakater mv. samt udskæring af passepartout.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores indramningsværksted på Smedetoften 11, hvor du kan få professionel rådgivning om indramning.
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17 eller på e-mail ah@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vores værksted har følgende åbningstider:

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 7.00 – 15.30

Onsdag lukket for indlevering af indramning

Fredag kl. 7.00 – 14.00

Få et uforpligtende tilbud

Alsidig og erfaren glarmester

Hos HUSMER GLAS OG FACADE ApS har vi stor erfaring inden for alle slags opgaver som glarmester. Vi er bestået i fire generationer som stolte glarmestre. Vi arbejder for både private og erhvervskunder i Ølstykke og Frederikssund.

Vi kan både løse større opgaver som glarmester i forbindelse med nybygning og de mindre som udskiftning af glas og termoruder.

Desuden udfører vi reparation og vedligeholdelse med den samme entusiasme i alle henseender. Vi har stor erfaring inden for mange glastyper og kan derfor levere en løsning til dig som kunde, uanset hvad du beder om.

Glarmester med stolthed og kvalitet i fokus

Vi er en glarmester med stoltheden og kvaliteten i vores arbejde i fokus. Vi er omhyggelige med vores arbejde og kan lide at levere et godt resultat. Det betyder, at vi også leverer særlige løsninger til de kunder, der beder om det.

I dag er sikkerhed og tryghed et af vores vigtigste nøgleord. Vi vil sikre tryghed i hjemmet og sikkerhed på vejen.

Hjælp til glasset?

Skal du bruge en hjælpende hånd til at håndtere en glarmesteropgave af den ene eller anden art, er vi det rigtige valg. Vi går ikke fra en opgave, før vi selv er helt og holdent tilfredse. Vil du høre mere om, hvad vi som glarmester kan tilbyde dig, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Energiruder, vinduer og døre

Vi udskifter dine vinduer og døre

Er dine ruder fugtige og dugger til? Eller har du en skyhøj varmeregning på trods af, at det er køligt i din bolig? Så kan det godt være, at du skal få tjekket dine ruder efter. Ruderne er nemlig et udsat område i din klimaskærm, og hvis de viser sig at være utætte, kan det være en god ide, at du får dem skiftet ud med en mere tidssvarende og energivenlig rude.

Hos Husmer Glas og Facade er vi eksperter inden for udskiftning af vinduer og døre, hvorfor vi kan rådgive dig om, hvordan du mest effektivt kan spare penge på din varmeregning.

Spar penge
Det kan være et dyrt indgreb at skifte dine vinduer ud. Der kan dog være flere muligheder, hvor du faktisk kan spare penge. Blandt andet kan du nøjes med at få skiftet ruderne ud, hvis dine vinduesrammer er i en god tilstand. Skal vinduesrammen dog alligevel skiftes ud inden for få år, kan det bedst betale sig at skifte til et A-mærket vindue.

Kontakt os
Står du og skal have fikset dine vinduer og døre, er du mere end velkommen til at kontakte os angående et uforpligtende tilbud på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Få tjekket dine vinduer gratis

har du råd til at lade være?

Spar penge og energi med et vinduestjek!

Få tjekket dine vinduer helt gratis! Samtidig får du en rapport over, hvor og hvordan, du kan spare på energien ved at renovere eller udskifte med det rigtige glas eller vindue.

Energistyrelsen anbefaler Skift glasset i dine vinduer og spar 15-20 % på din varmeregning!

Sådan lyder en af konklusionerne fra en omfattende undersøgelse, som Energistyrelsen har lavet for at kaste lys over danskernes energiforbrug. Er vinduesrammen i god stand, er det klart den bedste investering blot at skifte glasset. De gennemsnitlige besparel-ser er målt til at være:

162 (kWh) pr. m2 pr. år, hvis man nøjes med at ud skifte de gamle termoruder til nye to-lags energiruder

156 kWh pr. m2 pr. år, hvis man skifter til et nyt C-mærket vindue

161 kWh pr. m2 pr. år, hvis man skifter til et nyt B-mærket vindue

181 kWh pr. m2 pr. år, hvis man skifter til et nyt A-mærket vindue

Skal vinduesrammen alligevel skiftes ud inden for få år, kan det bedst betale sig, at skifte til et A-mærket vindue. Ellers er der flest penge at spare ved blot at skifte ruderne ud og holde fugerne mellem vindue og murværk hele og tætte.

Lad Husmer Glas og Facade vurdere dine vinduer og få klar besked om, hvordan du mest effektivt kan spare penge på varmeregningen.

Det er gratis! Har du råd til at lade være?

Forsikringsskader

Er uheldet ude?

Har du fået et stenslag i din rude? Eller er den helt knust? En smadret rude øger ikke kun risikoen for indbrud, den kan også forårsage grimme skader på mennesker og inventar. Derfor er det vigtigt, at du får ordnet din skade hurtigt. Og her kan vi hos Husmer Glas og Facade være dig behjælpelig, for vores servicevogn rykker nemlig ud med kun én times varsel.

Vi fikser dine forsikringsskader
Hvis du har fået ødelagt en rude, kan vores servicevogn rykke ud inden for en time, og på bare få timer kan vi have monteret en helt ny rude. Vi har alle former for glas på lager, ligesom vi også kan skære dem ud til et hvert formål.

Er skaden sket uden for normal åbningstid, har vi naturligvis døgnbemanding, som kan hjælpe dig med din akutte situation, og du er dermed fri for at skulle vente til mandag morgen, før du kan få udskiftet dine ruder. Forsikringsskader bliver i øvrigt afregnet med dit forsikringsselskab.

Kontakt os
Vi klarer alle forsikringsskader – store som små, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig. Er der tale om en akut skade, som er sket uden for normal åbningstid, kan du kontakte vores døgnvagt på telefon 70 100 100.

Få et uforpligtende tilbud

Glas og spejle

Tid til nye spejle?

Kan du ikke længere genkende dit eget spejlbillede? Så behøver det ikke være synet, den er gal med. Det kan sagtens være, at du har brug for at få skiftet glasset ud. Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af glas og spejle, ligesom vi også kan tilbyde dig kompetent rådgivning omkring de forskellige muligheder, således du får den helt optimale løsning.

Skræddersyede løsninger
Vi tilbyder skræddersyede løsninger, og vi sælger glas ud af huset, som du kan få slebet og skåret til efter de mål, du efterspørger. Ligeledes kan vi også skære spejle ud efter dine egne behov, hvis du ønsker en mere unik løsning.

Vi arbejder ligeledes med alle former for funktionsglas der sikrer, at du får et glas der både giver den bedste isoleringsevne, sol- og lydafskærmning, samt den bedste sikring mod brand og indbrud.

Kontakt os
Hvis du ønsker nye spejle i dit hjem, eller hvis du blot vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Glas til badeværelset

Giv badeværelset en kærlig hånd
Er det blevet tid til at få skiftet det gamle badeværelse ud med et nyt og mere tidssvarende? Så kan vi hos Husmer Glas og Facade være dig behjælpelig med at finde de helt rette glas og spejle til det nye badeværelse. Om du så har behov for glasdøre til en ny bruseniche, eller hvis du blot har behov for at nyt spejl, så kan vi sagtens klare det.

Vi leverer også til hovedentrepriser
Ingen opgaver er for store til os, og vi har kompetencerne til at håndtere de større efterspørgsler på de store entrepriser, hvorfor vi også kan levere glas til spejle og interiør til badeværelset på store byggerier.

Vores arbejde omfatter ligeledes også glasdøre til badeværelser og alle former for glasafskærmninger og adskillelser til brusebade. Vi klarer desuden også skræddersyede løsninger, hvis du ønsker et badeværelse af en mere unik karakter.

Kontakt os
Vi udfører alle former for moderne glasarbejde, og ingen opgaver er for store eller for små, derfor er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Interiørglas

Få det rette glas til din bolig

Har du behov for interiørglas til din bolig eller dit kontor? Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af interiørglas – om der så er tale om glas til private boliger eller institutioner som skoler, gymnasier eller erhvervsbyggerier, og vi kan sagtens hjælpe dig med at finde det helt rette glas.

Glas til både privat og erhverv
Om du er privat, eller om du er hovedentreprenør på et større byggeri spiller ingen rolle for os. Vi har de rette kompetencer, og vi kan sagtens klare store efterspørgsler på de større opgaver, hvorfor vi sagtens kan indgå i et større byggeri som leverandør på glas til dit kontorbyggeri eller til badeværelset i din private bolig.

Vi udfører alle former for glasdøre, og vores speciale er fremstilling af glasdøre på mål, både i klart glas, råglas og med sandblæste motiver eller de nye typer af glas som kalken ikke kan sættes sig I.

Kontakt os
Hvis du har brug for interiørglas – om det så er glasdøre efter specialmål eller til brusenichen i badeværelset, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Sikkerhedsglas

Hold kunderne sikre

Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af sikkerheds- og sikringsglas, der ikke kun holder dig, men også dine kunder sikre. Med sikkerheds- og sikringsglas får du nemlig et modstandsdygtigt glas, der ikke kun kan klare en højere belastning, men som heller ikke knuses ved et eventuelt sammenstød.

Sikringsglas eller sikkerhedsglas?
Sikkerhedsglas og sikringsglas er ikke det samme. Førstnævnte er bygget op med et særligt glas, der er ekstra modstandsdygtigt, og som sikrer at folk ikke falder igennem dem. Derfor er sikkerhedsglas også installeret ved samtlige offentlige bygninger, ligesom det også er et lovkrav at have ved store forretnings- og kommercielle miljøer, hvor der færdes mange mennesker.

Sikringsglas er derimod henvendt til guldsmede og banker, som er særligt udsatte for indbrud og tyveri. Ved sikringsglas stilles der særlige lovkrav til karmene, således at tyven ikke kan komme ind. Glasset må i modsætning til sikkerhedsglas gerne kunne knuses, men gerningsmændene må ikke kunne bryde vinduet op ved karmen.

Alt efter hvilket slags glas du efterspørger, tilbyder vi naturligvis kyndig vejledning, inden du foretager en endelig beslutning.

Kontakt os
Er du på udkig efter sikrings- eller sikkerhedsglas til din forretning eller kontor? Eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller via vores mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Funktionsglas

Kan du ikke høre dine egne tanker?

Har I købt bolig i Indre By, eller er der blevet anlagt en ny motorvej i baghaven? Uanset hvad det måtte være, kan vi hos Husmer Glas og Facade gøre din dagligdag mere behagelig og give dig din nattesøvn tilbage, for vi har et stort udvalg af funktionsglas, der kan afhjælpe mod både støj og solskin.

Funktionsglas af høj kvalitet
Funktionsglas er, som navnet antyder, glas med funktioner. Det vil sige, at det er glas, der kan mere end blot lukke lyset ind, eller at give en flot udsigt fra din stue. Det kan eksempelvis være solafskærmende glas, hvor der er blevet indsat et UV filter, og som fungerer som en slags solbrille.

Det kan også være i forhold til støj mod en motorvej, eller hvis du bor i et tætbeboet område med mange mennesker. Lyddæmpende glas kommer i mange forskellige løsninger, da der er flere metoder til at reducere støj på. Det kan blandt andet være igennem et tykkere glas, et glas med indsat lydlaminat, eller det kan være ruder med forsatsrammer, som holder støjen ude.

Vi leverer naturligvis den løsning, du efterspørger, ligesom vi også tilbyder kyndig vejledning, inden du foretager en endelig beslutning.

Kontakt os
Ønsker du at få din nattesøvn eller arbejdsro tilbage? Så kan du med fordel kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, hvor du vil kunne få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Reparationer

Når uheldet er ude
Er køkkenruden blevet knust? Eller er termoruderne punkteret? Uanset hvad årsagen måtte være, så kan vi hos Husmer Glas og Facade fikse dine ruder. Vores reparationsværksted udfører alle former for glarmesterarbejde, og vores kompetente glarmestre står naturligvis klar til at hjælpe dig.

Vi har døgnvagt
Vi har alle former for glas på lager, som udskæres i ethvert mål, og vi leverer derfor hurtigt nye glas og spejle. Det betyder også at vores servicevogn kan rykke ud med kun én times varsel. Dermed kan du få isæt en helt ny butiksrude på kun et par timer.

Er skaden desuden sket uden for den normale åbningstid, har vi naturligvis døgnservice, som kan hjælpe dig med din situation, og du er dermed fri for at skulle vente til dagen efter, før du kan få udskiftet din knuste rude.

Kontakt os
Vi udfører dagligt mange reparationer – alt fra mindre stenslag til knuste ruder. Så hvis uheldet har været ude, er du mere end velkommen til at kontakte os, så rykker vores servicevogn ud. Du kan kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk. Er uheldet sket uden for normal åbningstid kan du også kontakte vores døgnservice på telefon 70 100 100, så rykker vi ud hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

New Yorker glasvægge – æstetiske og funktionelle

New Yorker væggen er yderst moderne og en meget populær løsning inden for glasvægge hos Husmer Glas og Facade. Vi specialdesigner disse fuldglasvægge med sprosser på mål efter det personlige ønske, så de passer perfekt ind i hjemmet eller på kontoret i virksomheden for den enkelte kunde.

Med en New Yorker glasvæg kan du skabe en helt særlig, cool storbystemning. Du kombinerer det elegante glas med det minimalistiske, industrielle look og opnår en meget moderne, rå og samtidig klassisk løsning i rumdeling. Det kommer helt an på, hvordan du indretter miljøet omkring glasvæggen.

Glasvægge designet specielt til dig

Vores New Yorker vægge er udformet med aluminiumsramme, pulverlakeret mat sort som standard. Vi kan tilpasse den specifikke levering til dit ønske om stil, så du får en New Yorker glasvæg med præcis den type glas, med den ramme og den størrelse vinduer, der vil passe perfekt ind i dit rum. Ønsker du eksempelvis klar glas, mat glas eller frosted glas? Mulighederne er uendelige, hvis du spørger vores glarmester.

Glarmesterens erfaring er din sikkerhed for kvalitet

En New Yorker glasvæg fra Husmer Glas og Facade er udviklet på baggrund af vores glarmestres mange års erfaring i glasbranchen med speciale indenfor glasvægge. Vi har leveret holdbare glarmesterløsninger gennem fire generationer, og kvalitet har været nøglen lige fra start. Husmer Glas og Facade er omfattet af Glarmesterlaugets garantiordning, som gælder alle former for glarmesterarbejde, så du kan trygt lægge opgaven med din glasvæg i vores hænder.

Drømmer du også om en New Yorker glasvæg?

Har du et ønske om en New Yorker glasvæg efter specialmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning for dig.

Husmer Glas og Facades professionelle montører leverer og monterer glasvægge for både private og erhverv i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt.

Vil du høre mere om, hvad vi som glarmester kan tilbyde dig, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Få et uforpligtende tilbud