Indgangsparti

Indgangsparti i aluminium og glas

I dag ses det mange steder, at man vælger at benytte aluminium og glas i forbindelse med sit indgangsparti. Denne løsning ses i særdeleshed anvendt i industrien hos bilhuse, indkøbscentre, offentlige institutioner og erhvervsboliger, men også i boligbyggerier.

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvordan det færdige produkt skal se ud og bruges, hvorfor du har mulighed for at specialtilpasse løsningen lige efter dine ønsker og behov.

Aluminium er et let, stærkt og meget holdbart materiale, som sammen med glas udgør et smukt billede.

Få en skræddersyet løsning til dit indgangsparti

Hos Husmer Glas & Facade ApS har vi mange års erfaring og er specialister i glas- og aluminiumsfacader. Uanset hvilke mål du ønsker, at din facade skal have, kan vi specialtilpasse vores produkter ved at udskære og samle i de pågældende mål på vores eget aluværksted.

Det er ikke kun på mål, at vi kan tilpasse facaden dine ønsker. Hvis du eksempelvis ønsker glasfacade med farvet glas, dekoreret glas eller sandblæst glas, er dette også muligt og vil med sikkerhed tiltrække kundens opmærksomhed på et helt andet plan.

Derudover skal du ikke bekymre dig om sikkerhed, da vi både tilbyder lamineret glas og hærdet glas, hvilket gør det til en utrolig holdbar og sikker løsning.

Kontakt os

Vi leverer ikke blot løsninger i utrolig høj kvalitet, Husmer Glas og Facade også omfattet af Glarmesterlaugets garantiordning, Glas Med Garanti, der er Danmarks mest omfattende håndværkergaranti, der sikrer dig som kunde mod fejl og mangler.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en opgave, der relaterer sig til glarmesterfaget. Du kan kontakte os på telefon 47 31 02 17 eller alternativt på mail info@husmer.dk.

Få et uforpligtende tilbud