Interiørglas

Få det rette glas til din bolig

Har du behov for interiørglas til din bolig eller dit kontor? Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af interiørglas – om der så er tale om glas til private boliger eller institutioner som skoler, gymnasier eller erhvervsbyggerier, og vi kan sagtens hjælpe dig med at finde det helt rette glas.

Interiørglas til både privat og erhverv

Om du er privat, eller om du er hovedentreprenør på et større byggeri, spiller ingen rolle for os. Vi har de rette kompetencer, og vi kan sagtens klare store efterspørgsler på de større opgaver, hvorfor vi sagtens kan indgå i et større byggeri som leverandør på glas til dit kontorbyggeri eller til badeværelset i din private bolig.

Vi udfører alle former for glasdøre, og vores speciale er fremstilling af glasdøre på mål, både i klart glas, råglas og med sandblæste motiver eller de nye typer af glas som kalken ikke kan sættes sig I.

Kontakt os

Hvis du har brug for interiørglas – om det så er glasdøre efter specialmål eller til brusenichen i badeværelset, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud