Få et slankt, stærkt og moderne byggeri med stål som grundmateriale

Hos Husmer Glas og Facade sætter vi en stolthed i at levere glarmester– og facadeløsninger løsninger til kunder i København og Nordsjælland, der kombinerer dine ønsker med vores høje standarder. Der er gennem de seneste år opstået en fornyet interesse for stål som materiale, og det er der mange gode grunde til. Stål er et meget alsidigt materiale, der giver en unik mulighed for at kombinere praktikalitet med æstetik og frit design. Hos Husmer Glas og Facade har vi erfaring med alt fra ståldøre og stålvinduer til komplette stålfacader samt folde- og skydedøre skabt med stål som grundmateriale. Stål giver mulighed for at bevare et klassisk, ældre udtryk, mens man samtidig tilføjer et mere moderne og knap så tungt udtryk til bygningen.

Øg sikkerheden og designfriheden med stålkonstruktioner fra Husmer Glas og Facade

Stål giver uanede muligheder for at give et unikt designpræg til både private og erhvervsbyggerier. Derudover er stål utroligt slidstærkt og væsentligt mere brandsikkert end en række andre materialer, der bruges til at bygge facader og døre. Det gør stålfacader- og døre til en effektiv sikring mod både brand og tyveri, og derudover bidrager den slidstærke karakter af stål til, at I kan få en konstruktion, der vil holde mange, mange år ude i fremtiden.

Går du og drømmer om en stålkonstruktion? Vi er specialister

Hvis noget af dette har vakt din interesse, så tag endelig kontakt til os hos Husmer Glas og Facade. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at realisere dine stålkonstruktioner og give dig inspiration til, hvordan du bedst udnytter det alsidige materiale. Dette gælder både ståldøre, stålvinduer, stålfacader og folde- og skydedøre til indendørs- og udendørsbrug. Kontakt os i dag på 47 31 02 17 eller info@husmer.dk og høre mere om dine muligheder.

Få et uforpligtende tilbud