New Yorker glasvægge – æstetiske og funktionelle

New Yorker vægge er yderst moderne og en meget populær løsning inden for glasvægge hos Husmer Glas og Facade. Vi specialdesigner disse fuldglasvægge og vinduer med sprosser på mål efter det personlige ønske, så de passer perfekt ind i hjemmet eller på kontoret i virksomheden for den enkelte kunde.

Glasvægge designet specielt til dig

Vores New Yorker glasvægge er udformet med aluminiumsramme, pulverlakeret mat sort som standard. Vi kan tilpasse den specifikke levering til dit ønske om stil, så du får en New Yorker væg med præcis den type glas, med den ramme og den størrelse vinduer, der vil passe perfekt ind i dit rum. Ønsker du eksempelvis klar glas, mat glas eller frosted glas? Mulighederne er uendelige, hvis du spørger vores glarmester.

New Yorker glasvægge i høj kvalitet

New Yorker vægge fra Husmer Glas og Facade er udviklet på baggrund af vores glarmestres mange års erfaring i glasbranchen med speciale indenfor glasvægge. Vi har leveret holdbare glarmesterløsninger gennem fire generationer, og kvalitet har været nøglen lige fra start. Husmer Glas og Facade er omfattet af Glarmesterlaugets garantiordning, som gælder alle former for glarmesterarbejde, så du kan trygt lægge opgaven med din glasvæg i vores hænder.

Elegance kombineret med det industrielle

Med New Yorker glasvægge kan du skabe en helt særlig, cool storbystemning. Du kombinerer det elegante glas med det minimalistiske, industrielle look og opnår en meget moderne, rå og samtidig klassisk løsning i rumdeling. Det kommer helt an på, hvordan du indretter miljøet omkring glasvæggen.

Inspiration til din næste glasvæg

Er du på udkig efter inspiration til din næste New Yorker glasvæg? Hos Husmers finder du altid det nyeste og bedste inden for design af New Yorker glasvægge. Vi laver den nemlig efter dine ønsker, så der er noget for enhver smag.

Find mere inspiration til New Yorker glasvægge i vores galleri.

Drømmer du også om et hjem med New Yorker glasvægge?

Har du et ønske om et hjem med New Yorker vægge efter specialmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning for dig.

Husmer Glas og Facades professionelle montører leverer og monterer New Yorker glasvægge for både private og erhverv i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt.

Vil du høre mere om, hvad vi som glarmester kan tilbyde dig, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Vi har også et stort udvalg af glastage.

Få et uforpligtende tilbud