Glarmester i København

Alsidig og erfaren glarmester

Hos HUSMER GLAS OG FACADE ApS har vi stor erfaring inden for alle slags opgaver som glarmester. Vi er bestået i fire generationer som stolte glarmestre. Vi kan både løse større opgaver som glarmester i forbindelse med nybygning og de mindre som udskiftning af glas og termoruder. Vi holder til i Frederikssund, men sender gerne en glarmester til hele København.

Reparation og vedligeholdelse

Desuden udfører vi reparation og vedligeholdelse med den samme entusiasme i alle henseender. Vi har stor erfaring inden for mange glastyper og kan derfor levere en løsning til dig som kunde, uanset hvad du beder om.

Glarmester med stolthed og kvalitet i fokus

Vi er stolte glarmestre med fokus på kvalitet i vores arbejde. Vi er omhyggelige med vores arbejde og leverer altid et godt resultat. Det vil sige, at vi ligeledes leverer særlige løsninger til de kunder, der måtte bede om det.

Skal du bruge en glarmester i København?

Skal du bruge en hjælpende hånd til at håndtere en glarmesteropgave af den ene eller anden art, er vi det rigtige valg. Vi går ikke fra en opgave, før vi selv er helt og holdent tilfredse. Vil du høre mere om, hvad vi som glarmester kan tilbyde dig, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.