Reparationer af glas og termoruder

Vi er der når uheldet er ude

Er køkkenruden blevet knust? Eller er termoruderne punkteret? Uanset hvad årsagen måtte være, så kan vi hos Husmer Glas og Facade fikse dine ruder. Vores reparationsværksted udfører alle former for glarmesterarbejde, og vores kompetente glarmestre står naturligvis klar til at hjælpe dig.

Vi har døgnvagt

Vi har alle former for glas på lager, som udskæres i ethvert mål, og vi leverer derfor hurtigt nye glas og spejle. Det betyder også at vores servicevogn kan rykke ud med kun én times varsel. Dermed kan du få isæt en helt ny butiksrude på kun et par timer.

Er skaden desuden sket uden for den normale åbningstid, har vi naturligvis døgnservice, som kan hjælpe dig med din situation, og du er dermed fri for at skulle vente til dagen efter, før du kan få udskiftet din knuste rude.

Kontakt os for glasreparation

Vi udfører dagligt mange reparationer – alt fra mindre stenslag til knuste ruder. Så hvis uheldet har været ude, er du mere end velkommen til at kontakte os, så rykker vores servicevogn ud. Du kan kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk. Er uheldet sket uden for normal åbningstid kan du også kontakte vores døgnservice på telefon 70 100 100, så rykker vi ud hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud