Service

Professionel service
Knirker døren eller vinduet, når du åbner det? Eller vil det slet ikke åbnes? Så kunne det godt tyde på, at hængslerne har behov for et eftertjek. Hos Husmer Glas og Facade yder vi professionel service og eftertjek af dine hængsler, beslag og facader, hvor vi både udskifter og smører dine hængsler på dine døre og vinduer. Dermed sikrer du dig, at de holder i længere tid, lav en service aftale med os så du har sikkerhed for at kvaliteten opretholdes!

Få tilpasset dit interiørglas
Hvis du står og skal have udvidet dit kontormiljø med nye kontorer eller konferencerum, har vi ligeledes også stor ekspertise inden for tilpasning af både døre og interiørglas. Dermed kan du altså få et kontormiljø, som er særligt skræddersyet efter dine behov og ønsker. Og skulle du opleve problemer med dine nye døre eller interiørglas, så sender vi naturligvis en tekniker ud, som vil eftertjekke og udbedre de problemer, du nu måtte have.

Kontakt os
Har du problemer med dine døre og vinduer, og ønsker du at få dem tjekket efter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Vi kan også hjælpe dig med glasfacader.

Få et uforpligtende tilbud