Kom sikkert hjem

Når det handler om autoglas er sikkerhed lig med kvalitet. Hvis uheldet er ude og du eller dine børn skal reddes af en airbag, der folder sig ud, er det livsvigtigt, at ruden ikke giver efter for trykket. Ruller bilen rundt, kan en stærk og solidt monteret forrude forhindre, at taget krøller sammen omkring dig og dine børn.
Derfor arbejder vi udelukkende med Pilkington glas, som er det bedste af det bedste.

Værkstedet med optimale forhold

Det er derfor, at vi kun skifter bilruder på vores værksted, da man ikke kan opnå den samme kvalitet ved at rykke ud i det fri, hvor bilen holder. Til gengæld får du en lånebil stillet frit til rådighed, mens vi gør din bil sikker at køre i.
Ud over det rigtige udstyr arbejder med den helt rigtige luftfugtighed og temperatur, og vigtigst af alt: Der kommer ingen urenheder i limningen.
Vi har arbejder med forruder, sideruder, såvel som med bagruder.

Autoglas gør din bil sikker

Vigtigheden af ordentligt autoglas bliver ofte overset. Hos HUSMER GLAS OG FACADE ApS har vi forståelse for, hvad et kvalitets autoglas kan betyde for dig og din familie, hvis uheldet er ude. Hvis man kører galt, og ens liv skal reddes af en airbag, er det nemlig altafgørende, at ruden ikke giver efter for trykket. Ruller bilen rundt, kan det stærkt og solidt monteret autoglas forhindre, at taget krøller sammen om passagerne i bilen. Derfor udfører vi autoglas i høj kvalitet til alle kunder i Ølstykke og Frederikssund.

Ordentligt autoglas kan redde liv

Det er altså tydeligt, at et ordentligt autoglas kan redde liv. Derfor gør vi udelukkende brug af Pilkington glas, som er det bedste af det bedste. Det betyder også, at vi kun skifter bilruder på vores eget værksted, da den samme kvalitet af autoglasset ikke kan opnås, hvor bilen holder i det fri. Til gengæld stiller vi altid en lånebil til rådighed.

Få sikret din bil med autoglas

Vi hjælper dig med at sikre din bil med ordentligt autoglas. Vi gør kun brug af det bedste udstyr, og vi arbejder både med forruder, sideruder og bagruder. Vil du høre mere om vores tilbud om autoglas eller bestille en tid, kan du med fordel kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17 eller på e-mail info@husmer.dk.

Berigtigelse Husmer Glas og Glarmesterlauget, læs mere her

Få et uforpligtende tilbud

Dansk Autoglas

Husmer Autoglas er autoriseret medlem af brancheorganisationen Dansk Autoglas, som er til for at sikre den høje kvalitet og værdighed i glarmesterfaget.

Det betyder, at din bil hos Husmer Autoglas er i gode professionelle hænder.

Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Læs mere om Dansk Autoglas her.

Udskiftning af forrude tilbydes

Der er ikke mange, der er klar over, hvor meget den rigtige forrude betyder for en bils sikkerhed. Hvis uheldet er ude, kan den rigtige forrude være et spørgsmål om liv og død. Hos HUSMER GLAS OG FACADE ved vi, hvor meget den rigtige forrude betyder, og derfor tilbyder vi udskiftning af forrude.

Ved at få udskiftet forruden, kan du blandt andet forhindre, at forruden, hvis man kører galt, bukker under for presset. Samtidig kan den rigtige forrude også være med til at sikre, at taget ikke krøller sammen om personerne i bilen, hvis bilen ruller rundt.

Vi tager hånd om at skifte din forrude

Vi har gennem tiden udført professionel og kompetent udskiftning af forrude for mange kunder i Frederikssund og Ølstykke. Vi monterer stærke og solide forruder med Pilkington glas, som er det ultimativt bedste på markedet.

For at opnå de bedste resultater, udskifter vi kun forrude på din bil på vores værksted, hvor vi kan sikre de optimale forhold med hensyn til luftfugtighed og temperatur. Men til gengæld bliver du altid tilbudt en lånebil, når din bil er hos os.

Kontakt os og bestil tid til udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude er ideelt, hvis du vil optimere sikkerheden i din bil. Du kan kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17 for at bestille en tid til udskiftning af ruden. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Reparation af stenslag og revner i ruden

Stenslag ser ikke ud af meget, men gør man ikke noget ved dem, kan det blive til et stort problem. Stenslag laver nemlig et lille hul i forruden, som kan vokse sig større til en revne, hvis man ikke gør noget ved det.

Derfor udfører vi hos HUSMER GLAS & FACADE ApS reparation af stenslag i omegnen af Frederikssund og Ølstykke. Vi har stor erfaring med netop dette, og har udført reparation af stenslag for mange kunder på Sjælland.

Stenslag i forruden repareres i høj kvalitet

Hvis uheldet er ude, og du får et stenslag i din forrude, anbefaler vi dig at handle med det samme. Jo hurtigere du kommer til os, jo større sandsynlighed er der nemlig for, at vi stadig kan nå at redde ruden.

Til vores reparation af stenslag bruger vi en metode kaldet Glass Mediac System. Her lægger vi en tynd hinde, der beskytter glasset og forhindrer revnen i at blive større.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med reparation af stenslag

Du kan kontakte os for at høre mere om vores arbejde med stens