Sikkerhedsglas og sikringsglas

Hold dine kunder sikre med den korrekte glastype

Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af sikkerhedsglas og sikringsglas, der ikke kun holder dig, men også dine kunder sikre. Med sikkerhedsglas og sikringsglas får du nemlig et modstandsdygtigt glas, der ikke kun kan klare en højere belastning, men som heller ikke knuses ved et eventuelt sammenstød.

Sikringsglas eller sikkerhedsglas?

Sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas og sikringsglas er ikke det samme. Førstnævnte er bygget op med et særligt glas, der er ekstra modstandsdygtigt, og som sikrer at folk ikke falder igennem dem. Derfor er sikkerhedsglas også installeret ved samtlige offentlige bygninger, ligesom det også er et lovkrav at have ved store forretnings- og kommercielle miljøer, hvor der færdes mange mennesker.

Sikringsglas

Sikringsglas er derimod henvendt til guldsmede og banker, som er særligt udsatte for indbrud og tyveri. Ved sikringsglas stilles der særlige lovkrav til karmene, således at tyven ikke kan komme ind. Glasset må i modsætning til sikkerhedsglas gerne kunne knuses, men gerningsmændene må ikke kunne bryde vinduet op ved karmen.

Alt efter hvilket slags glas du efterspørger, tilbyder vi naturligvis kyndig vejledning, inden du foretager en endelig beslutning.

Kontakt os

Er du på udkig efter sikrings- eller sikkerhedsglas til din forretning eller kontor? Eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller via vores mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud