Skydedøre i glas

Hos Husmer Glas og Facade kan vi tilbyde et bredt udvalg af skydelåger og skydedøre i glas – specialdesignet efter det individuelle ønske for stil og mål.

Glasskydedøre er en stilren og elegant type dør, der giver noget helt andet til rummet end traditionelle trædøre. Glasset går rigtig godt til moderne arkitektur og design fx i butikker eller kontormiljøer samt i det private køkken, badeværelse, walk-in closet osv.

Skydedøre i glas er helt ideelle som rumdelere, da de kan skabe afskærmede mindre rum inde i et stort lokale uden at skærme for lyset i rummet.

Glasdøre specialdesignet til dig

Når du bestiller en skydedør i glas hos Husmer Glas og Facade, tilpasser vi skydedørens mål, funktioner og design efter dit personlige ønske og behov til dit hjem eller din virksomhed.

Den rette glasdør kommer helt an på, hos hvem og hvor døren skal sidde. Vi tilbyder et stort udvalg af glas til skydedøre, så der er noget til en hver stil og funktion, om der er behov for en glasdør til private boliger, virksomheder eller institutioner.

Vælg det rigtige glas til dine skydedøre

Vores medarbejdere har speciale i fremstilling af glasdøre, herunder skydedøre, på mål, og vi kan tilbyde følgende glastyper blandt andre:

  • Klart glas
  • Råglas
  • Glas med sandblæste motiver
  • Glastyper der afviser kalk

Kontakt os

Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få leveret dine skydedøre i Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland

Leder du efter en flot skydedør i glas?

Om den skal være i dit private hjem eller i din virksomhed, kan vi designe en glasdør specielt efter dit ønske og behov. Vi har mange års erfaring som glarmester med en bred pallette af kompetencer i faget, så vi klarer gerne alt fra den simple opgave til større produktserier.

Ring til os og hør mere om dine muligheder med skydedøre i glas på telefon 47 31 02 17. Vi leverer til Frederikssund, Jægerspris, København og Nordsjælland i øvrigt.

Få et uforpligtende tilbud