Ståldøre – en sikker indgang

Drømmer du om en sikker hoveddør i et moderne og stilbevidst design? Så skal du overveje en ståldør. Hos Husmer Glas og Facade har vi et stort udvalg af ståldøre fra Jansen stål – og vi leverer gerne en skræddersyet løsning til dig!

En stabil og kvalitetsbevidst løsning 

Med sine skarpe og moderne karaktertræk er en ståldør det helt rette valg for dig, der ønsker en sikker og alternativ indgang til hjemmet, kontorbygningen eller noget helt tredje. Vores hovedleverandør Jansen stål har i en lang årrække leveret sikre og stilrene løsninger til vores kunder. Vælger du en ståldør fra os, får du ikke blot et stilrent udtryk. Du får ligeledes et stabilt og robust indgangsparti. Hos os er ingen model ens, og vi skræddersyer gerne en unik løsning til dig. Vi tilbyder både termisk isolerede og ikke-isolerede ståldøre alt efter dine behov og ønsker. Du kan også få specialdesignet materialer og tilbehør. Kun fantasien sætter grænser. 

 

Slidstærke materialer i tidløst design 

Vi ved om nogle, at en dør ikke bare er en dør. Ikke nok med at et indgangsparti har en praktisk funktion, så er det også med til at sætte stemningen for resten af bygningen. Udstråler døren sikkerhed, holder det med garanti ubudne gæster ude. Dette er blot én af mange praktiske fordele ved at vælge en ståldør. Helt konkret er stål nemlig et utrolig slidstærkt materiale, der både er brand- og tyverisikkert. Skulle uheldet være ude, er man altså sikret med en ståldør. Vores døre fra Jansen stål er ydermere lydreducerende – og de opfylder således alle krav til både sikkerhed og flot design. 

 

Vælg din ståldør allerede i dag 

Intet menneske er ens. Hvert liv ser anderledes ud – og det kræver skræddersyede løsninger, der passer perfekt til den enkeltes tilværelse. Uanset om du har specifikke ønsker til din nye ståldør eller ønsker kompetent vejledning til at finde den helt rette løsning, står vi klar til at hjælpe. Vores ståldøre besidder nemlig mange individuelle muligheder, som kan give et helt unikt designpræg. Dørene findes i et utal af former og farver, og vi kan med garanti finde det rigtige match til din bygning. Når man skal udvælge en ståldør, skal man både overveje dimensioner, proportioner såvel som adgangssystem. Vi kan tilbyde mange muligheder på denne front. Du kan f.eks. få adgang til bygningen ved hjælp af cylinderlås, adgangskontrolstyring via smartphone og meget mere. Er du i tvivl om, hvilken type ståldør du skal vælge, kan du kontakte os ganske uforpligtende allerede i dag på 47 31 02 17 eller info@husmer.dk. Sammen finder vi det perfekte design til dine behov. 

Få et uforpligtende tilbud