Skab et moderne udtryk med en stålfacade 

Drømmer du om at skabe en rustik og praktisk facade i hjemmet, på kontoret eller i butikken? Så bør du overveje at få en stålfacade. Hos Husmer Glas og Facade leverer vi specialdesignet løsninger, der passer ind i ethvert ønske om praktik og æstetik. Vi er med fra udformningen af facaden til det endelige resultat – og vi går aldrig ned på kvaliteten. Vi opererer på hele Sjælland og i Københavns området. Kontakt os allerede i dag på 47 31 02 17 eller info@husmer.dk for at vide mere! 

 

En kombination af praktik og æstetik 

Facader fås i mange materialer, former og farver. Mulighederne er mange, hvis man ønsker en alternativ facade, der både yder et praktisk formål og skaber blikfang. Af den grund kan vores stålfacader fra Jansen stål fås i mange forskellige varianter. Det er også muligt at kombinere det flotte stål med en glasfacade eller lignende materialer, der skaber et helt unikt udtryk. Foruden de æstetiske fordele yder vores også et praktisk element. Dette skyldes, at stål er et utrolig hårdført og slidstærkt materiale, der kan holde i mange år. Vores stålfacader er desuden lydisolerende og brandsikre, så du trygt kan opholde dig indenfor i en privat og rolig atmosfære. 

 

Bring lyset indenfor 

Betonvægge eller en kold hvid mur. Det er ofte, hvad man finder på kontorer, i butikker eller i hjemmet. Det kan virke kedeligt og uinspirerende – og ofte skaber denne opbygning mere mørke end hygge. Ønsker man i stedet at bringe lys ind i bygningen, bør man overveje at få lavet en stålfacade. Stålfacaden kan kombineres med en glasfacade, så man får et moderne og stilrent udtryk – indenfor såvel som udefra. Denne type facade giver naturligt lys i bygningen og skaber en åben og luftig atmosfære, der både inspirerer og betager.

 

Få et uforpligtende tilbud