Stålvinduer: Industrielt, moderne og robust

Hos Husmer Glas og Facade har vi i fire generationer leveret holdbare glarmesterløsninger og kvalitetssikre facadeløsninger til både privat- og erhvervskunder på tværs af København og Nordsjælland. Der er over de seneste år opstået en nyfunden interesse for at kombinere et industrielt udtryk med moderne bygninger og facader, og derfor tilbyder vi hos Husmer Glas og Facade naturligvis også løsninger med bl.a. stålvinduer. Stålvinduer giver uanede muligheder for at etablere både høje glasfacader– og vægge med stål som den bærende konstruktion, og så får du derudover et materiale, der giver en helt særlig designmæssig kvalitet til din bolig eller bygning.

Gode isoleringsegenskaber og mere naturligt lysindfald

Stålvinduer har foruden det designmæssige udtryk en række af bygningsmæssige fordele, der bidrager til den stigende efterspørgsel: stålvinduer har en yderst optimal isoleringsevne og en generelt høj bæreevne, og så tillader de, at man bygger med det formål at udnytte det naturlige dagslys til fulde. I boliger såvel som i kontorbyggerier er der generelt stor efterspørgsel på mere åbne og lyse rum, hvor man ikke skærmer for dagslyset, og hvor man får større indretningsfrihed generelt. Her er stålvinduer til både indendørs- og udendørsbrug et fantastisk valg. Stålvinduer tillader nemlig, at man kan skabe høje glasfacader, der byder dagslyset velkommen, og at man kan konstruere indvendige glasvægge, der kan være med til at bryde støjen i de åbne rum uden at gå på kompromis med det naturlige lysindfald. Vi gør brug af Schücho Jansens Arte-profilsystem i stål, der bl.a. gør det muligt at producere vinduer med lige præcis den åbningsmetode, I søger. Arte vinduessystem passer perfekt til renovering af ældre vinduer og endda til opbygning af en indvendig skillevæg.

Stålvinduer fra Husmer Glas og Facade: Designfriheden er din

Hos Husmer Glas og Facade sætter vi en ære i vores faglige stolthed, og vi identificerer os med den vare, vi leverer. Det er din garanti for, at du med os får en samarbejdspartner, der altid leverer sikre kvalitetsløsninger og førsteklasseshåndværk uanset opgaveomfang. Når det kommer til stålvinduer, vil du have en absolut designfrihed, hvad angår form og design af dine vinduer: Giv karakter til din indretning med specialtegnede stålvinduer hos Husmer Glas og Facade.

Få et uforpligtende tilbud