Vinterhaver og udestuer

Kunne du godt tænke dig at få udvidet boligen med noget ekstra plads? Så kan der være mange gode muligheder i at få produceret en udestue fra Husmer Glas og Facade. En udestue hæver ikke kun værdien på dit hjem, hvis du en dag skulle vælge at flytte, den giver dig også nogle ekstra kvadratmeter, som kan være ganske gode at have.

Mange års erfaring i branchen

Vi har gennem flere generationer opbygget en bred og solid erfaring indenfor montering af både vinterhaver og udestuer. Det gør, at vi kan garantere et solidt og godt stykke arbejde. Vi har hjulpet mange familier og husejere med både udestuer og vinterhaver i Frederikssund og Jægerspris, men kommer gerne til både København og Nordsjælland.

Skræddersyede udestuer

Vi producerer mange udestuer, som er skræddersyet efter lige præcis dine ønsker. Alle vores udestuer er udført i Schüco system, og du kan derfor være sikker på, at du får en udestue i høj kvalitet, og som kræver meget lidt vedligeholdelse.

Vinterhaver i høj kvalitet

Hos Husmer Glas & Facade er kvaliteten altid i fokus. Derfor bestræber vi os på, kun at levere de bedste materialer og løsninger fra de bedste leverandører. Schüco er en af de førende systemleverandører af profiler til vinduer, døre og facader i aluminium og stål. Det betyder altså, at du ikke kun får udestuer eller vinterhaver, som er særligt tilpasset dine ønsker. Du får også en udestue, som er robust og som holder i mange år.

Professionel og kompetent rådgivning

Vi ved, at det kan være svært at overskue det projekt det er, at få monteret udestuer eller vinterhaver. Derfor vil vi tage en rådgivende snak med dig inden opstart, så vi kan sikre os at du får præcis den udestue eller vinterhave du drømmer om.

Vil du vide mere om vinterhaver eller udestuer?

Hvis du godt kunne tænke dig en udestue, som lavet efter dine mål og ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi med glæde give dig et uforpligtende tilbud. Med vores mangeårige erfaring med både udestuer og vinterhaver i København, Nordsjælland, Frederikssund og Jægerspris kan vi med garanti hjælpe dig.

Udestuer og vinterhaver i Frederikssund og Jægerspris

Få et uforpligtende tilbud