Alufacader

Hos HUSMER GLAS & FACADE ApS er vi specialister i døre, vinduer, facade, glastage og vinterhave i aluminium. Kort sagt er vi eksperter i alle slags alufacader. Aluminium er et godt materiale, fordi det er et let, men stærkt metal, der kan bruges i alle ovennævnte sammenhænge. Vi har stor erfaring med at udføre alufacader og andet arbejde med aluminium for vores kunder på Sjælland.

Alle slags alufacader til dig

Med vores store erfaring har vi en indgående kendskab til arbejdet med aluminium. Det betyder, at vi gerne rådgiver og vejleder med hensyn til muligheder og løsninger inden for alufacader og lignende. Vi er forhandlere af Schüco profil systemet, som kan udskæres og samles i alle mål på vores aluværksted. Det betyder, at vi kan lave skræddersyede løsninger mht. til alufacader og lignende, alt efter hvad du ønsker dig. Vi kan udføre alukarnapper, indgangspartner, døre og vinduer i alle mål og farver, ligesom Schüco systemet er optimalt til alufacader og glastage.

Det rigtige valg

Vi er den rigtige partner, når det kommer til alufacader. Vores Schüco system sikrer den rette pris og kvalitet for alle kunder. Vil du høre mere om alufacader eller modtage en brochure omkring vores aluløsninger, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

dansk-autoglas-husmer-glas-facade

Få et uforpligtende tilbud

ALU døre & vinduer

Døre og vinduer til et hvert behov
Trænger du til nye døre og vinduer? Døre og vinduer spiller en vigtig rolle, hvor de ikke kun bidrager til et bedre indeklima og klimaregnskab, men også giver din bolig en mere afbalanceret arkitektonisk fremtræden. Og hos Husmer Glas og Facade kan du finde et stort udvalg af døre og vinduer i aluminium, der kan tilpasses efter dine mål.

Vi er samarbejdspartnere med Schüco, hvor du får døre og vinduer i gennemtestet systemteknologi, og som kommer i et stort udvalg af materialer, design og farver. Ligesom vi også har et stort udvalg af beslag, glaslister og greb.

Dørene og vinduernes mange egenskaber
Der er mange gode egenskaber forbundet med døre og vinduer i aluminium. Heriblandt:

  • Æstetisk design, som giver spillerum til kreative og individuelle løsninger
  • Gennemtestet systemteknologi, som giver en stor energibesparelse
  • Stor sikkerhed

Vores døre og vinduer fås i materialerne aluminium og stål, og kommer ligeledes i mange forskellige farver, heriblandt RAL, anodiseret, 2-farvet. Derudover har vi også glas, hvor du opnår en god lyddæmpning, ligesom vi har forskellige solafskærmningssystemer. Så er nattesøvnen reddet.

Kontakt os
Hvis du ønsker et helt uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til din bolig, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, og vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud

Glastage

Glastage er et højdepunkt, når det gælder arkitektonisk design af klimaskærme. Et glastag er et markant visuelt kendetegn samtidig med, at det sikrer et godt lysindfald i rummet. Med Schüco systemer til glaskonstruktioner kan der fremstilles glastagsløsninger i mange forskellige udformninger.

Schüco glastagskonstruktioner kan tilpasses kravene efter projektspecifikke ønsker. Dette gælder for udestuekonstruktioner til private boliger såvel som store glasarkader i indkøbscentre.

Rytterlys, pyramider og halvtag. Vi skrædder syer udfra kundens ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Vinterhaver og udestuer

Tag stuen med ud i haven
Kunne du godt tænke dig at få udvidet boligen med noget ekstra plads? Så kan der være mange gode muligheder i at få produceret en udestue fra Husmer Glas og Facade. En udestue hæver ikke kun værdien på dit hjem, hvis du en dag skulle vælge at flytte, den giver dig også nogle ekstra kvadratmeter, som kan være ganske gode at have.

Skræddersyede løsninger
Vi producerer mange udestuer, som er skræddersyet efter lige præcis dine ønsker. Alle vores udestuer er udført i Schüco system, og du kan derfor være sikker på, at du får en udestue i høj kvalitet, og som kræver meget lidt vedligeholdelse.

Schüco er en af de førende systemleverandører af profiler til vinduer, døre og facader i aluminium og stål. Det betyder altså, at du ikke kun får en udestue, som er særligt tilpasset dine ønsker. Du får også en udestue, som er robust og som holder i mange år.

Kontakt os
Hvis du godt kunne tænke dig en udestue, som lavet efter dine mål og ønsker, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi med glæde give dig et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Tyndplade-produktion

Vi udfører alle former tyndplade inddækninger og kassetter! I alle former for tyndplade, alu, zink,stål, kobber. Vi har altid aluplader i 1 , 1.5, 2 og 3 mm i rå, E6 EV1, ral 9010, ral 9005 og ral 7016 på lager.
Alt kan udføres i op til 3000 mm i længden! Altid dag til dag levering!

Få et uforpligtende tilbud

Service

Professionel service
Knirker døren eller vinduet, når du åbner det? Eller vil det slet ikke åbnes? Så kunne det godt tyde på, at hængslerne har behov for et eftertjek. Hos Husmer Glas og Facade yder vi professionel service og eftertjek af dine hængsler, beslag og facader, hvor vi både udskifter og smører dine hængsler på dine døre og vinduer. Dermed sikrer du dig, at de holder i længere tid, lav en service aftale med os så du har sikkerhed for at kvaliteten opretholdes!

Få tilpasset dit interiørglas
Hvis du står og skal have udvidet dit kontormiljø med nye kontorer eller konferencerum, har vi ligeledes også stor ekspertise inden for tilpasning af både døre og interiørglas. Dermed kan du altså få et kontormiljø, som er særligt skræddersyet efter dine behov og ønsker. Og skulle du opleve problemer med dine nye døre eller interiørglas, så sender vi naturligvis en tekniker ud, som vil eftertjekke og udbedre de problemer, du nu måtte have.

Kontakt os
Har du problemer med dine døre og vinduer, og ønsker du at få dem tjekket efter, er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig.

Få et uforpligtende tilbud