Alufacader

Hos Husmer Glas og Facader er vi specialister i døre, vinduer, facade, glastage og vinterhave i aluminium. Kort sagt er vi eksperter i alle slags alufacader. Aluminium er et godt materiale, fordi det er et let, men stærkt metal, der kan bruges i alle ovennævnte sammenhænge. Vi har stor erfaring med at udføre alufacader og andet arbejde med aluminium for vores kunder på Sjælland.

Mange års erfaring med alufacader og facadebeklædning

Med vores store erfaring har vi et indgående kendskab til arbejdet med aluminium. Det betyder, at vi gerne rådgiver og vejleder med hensyn til muligheder og løsninger inden for alufacader og lignende.

Alle slags alufacader til dig

Vi er forhandlere af Schüco profilsystemet, som kan udskæres og samles i alle mål på vores aluværksted. Det betyder, at vi kan lave skræddersyede løsninger mht. til alufacader og lignende, alt efter hvad du ønsker dig. Vi kan udføre alukarnapper, indgangspartner, døre og vinduer i alle mål og farver, ligesom Schüco systemet er optimalt til alufacader og glastage.

Det rigtige valg

Vi er den rigtige partner, når det kommer til alufacader. Vores Schüco system sikrer den rette pris og kvalitet for alle kunder. Vi har udsmykket bygninger med alufacader på hele Sjælland, ligefra København og Nordsjælland til Frederikssund og Jægerspris.

Alufacader i Jægerspris og Nordsjælland

Vil du høre mere om alufacader eller modtage en brochure omkring vores aluløsninger, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Husk også. at vi kan hjælpe dig med udestuer og vinterhaver.

dansk-autoglas-husmer-glas-facade

Få et uforpligtende tilbud