Glasbrusevæg på mål

Mangler du en glasbrusevæg til dit badeværelse?

Når det kommer til at beslutte hvilken form for afskærmning, du skal have på dit badeværelse, er der ingen tvivl om, at en glasbrusevæg er en attraktiv løsning. Hvis dit badeværelse allerede har en anden løsning, eller du blot kunne tænke dig en glasbrusevæg, vil du opleve en række fordele ved at vælge denne løsning.

For det første kan glasbrusevæggen benyttes i forbindelse med opdeling af badeværelset, hvor den kan give dig en elegant og klar opdeling af rummet samtidig med, at den sikrer, at vandet fra bruseren begrænser sig til badeområdet. Derudover vil du også opleve, at dit badeværelse bliver lysere og virker mere rumligt, hvilket også er meget attraktivt for dig, der går op i indretning og stil.

Glasbrusevæggen er altså et alternativ til dig, der enten ønsker at erstatte din nuværende afskærmning såsom et bruseforhæng, men også til dig, der skal etablere en helt ny bruseafdeling. Det glas, som benyttes til glasbrusevæggen, er ikke almindeligt vinduesglas, men en særlig form for hærdet glas, der fx kan være klart, matteret eller sandblæst. Det kan også kan fås med forskellige typer behandling der fx nemmere at rengøre.

De forskellige løsning af bruseafskærmning af glas

Uanset hvilken type glasløsning, du ønsker til dit badeværelse, kan vi levere løsningen. Vi har erfaring med glasløsninger lige fra glasvægge til bad til glasdøre til brusekabiner. Du vil med stor sikkerhed blive glad og tilfreds med disse løsninger, da du bl.a. slipper for bruseforhænget, der er en mere uhygiejnisk samt ubehagelig løsning, da det har en tendens til at klæbe sig til kroppen. Hvis du allerede har 3 vægge i din bruseniche, er glasbrusedøren den oplagte løsning til dig. Generelt kan din bruseniche designes efter dine ønsker, da vi har kompetencerne til at levere stort set den form for glasløsning, du ønsker – uanset mål og størrelse.

Få din glasbrusevæg tilpasset efter specifikke mål

Hvis du har en brusekabine, der har nogle utraditionelle mål, eller du bare har nogle specifikke ønsker til størrelsen på din glasbrusevæg, skal du ikke fortvivle. Vi kan individuelt tilpasse glasbrusevæggen efter den størrelse, der er ideel for dig.

Hvis du er interesseret i høre nærmere om glasbrusevægge eller en anden glasløsning på dit badeværelse, skal du blot kontakte os på telefon 47 31 02 17 eller på mail info@husmer.dk, hvorefter vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud