Forsikringsskader

Er uheldet ude og har du fået en glasskade?

Har du fået et stenslag i din rude? Eller er den helt knust? En smadret rude øger ikke kun risikoen for indbrud, den kan også forårsage grimme skader på mennesker og inventar. Derfor er det vigtigt, at du får ordnet din skade hurtigt. Og her kan vi hos Husmer Glas og Facade være dig behjælpelig, for vores servicevogn rykker nemlig ud med kun én times varsel.

Vi fikser dine forsikringsskader

Hvis du har fået ødelagt en rude, kan vores servicevogn rykke ud inden for en time, og på bare få timer kan vi have monteret en helt ny rude. Vi har alle former for glas på lager, ligesom vi også kan skære dem ud til et hvert formål.

Er skaden sket uden for normal åbningstid, har vi naturligvis døgnbemanding, som kan hjælpe dig med din akutte situation, og du er dermed fri for at skulle vente til mandag morgen, før du kan få udskiftet dine ruder. Forsikringsskader bliver i øvrigt afregnet med dit forsikringsselskab.

Kontakt os

Vi klarer alle forsikringsskader – store som små, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 02 17, eller du kan sende os en mail på info@husmer.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest mulig. Er der tale om en akut skade, som er sket uden for normal åbningstid, kan du kontakte vores døgnvagt på telefon 70 100 100.

Få et uforpligtende tilbud