Glarmesterarbejde

Alsidig og erfaren glarmester

Hos HUSMER GLAS OG FACADE ApS har vi stor erfaring inden for glas arbejde, og vi løser alle slags opgaver som glarmester. Både større opgaver i forbindelse med nybyggeri og tilbygning, men også mindre opgaver som almindelig udskiftning af glas og termoruder.

Vi hjælper blandt andet med:
• Energiruder, vinduer og døre
• Vinduestjek
• Glas og spejle
• Brusevæg
• Sikkerhedsglas
• New Yorker glasvægge
• Reparation og vedligeholdelse

Når vi udfører et stykke arbejde, er vi omhyggelige, og vi stræber altid efter at levere det bedst mulige resultat til alle vores kunder. Derfor er vi også klar til at levere specialløsninger til dig, hvis du har behov for dette. 

Vi kan blandt andet skabe de moderne New Yorker glasvægge med en bestemt type glas og med mål, som gør, at væggen vil passe perfekt ind hos dig. Det samme kan vi med både brusevægge og energiruder, vinduer og døre, så du kan få skræddersyede glasløsninger, der har de helt rigtige mål.

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder i Jægerspris og Frederikssund, men vi sender gerne en af vores dygtige glarmestre til Nordsjælland eller København. 

Tøv derfor endelig ikke med at tage kontakt til HUSMER GLAS OG FACADE, når du har brug for en dygtig glarmester.

Sikkerhed og tryghed

I dag er sikkerhed og tryghed et af vores vigtigste nøgleord. Vi vil sikre tryghed i hjemmet og sikkerhed på vejen.

Med vores sikkerhedsglas kan vi som professionel glarmester garantere en øget sikkerhed omkring dit hjem.

Skal du bruge en glarmester?

Skal du bruge en hjælpende hånd til at håndtere en glarmesteropgave af den ene eller anden art, er vi det rigtige valg. Vi går ikke fra en opgave, før vi selv er helt og holdent tilfredse. Vil du høre mere om, hvad vi som glarmester kan tilbyde dig, kan du kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17. Du kan også skrive til os på e-mail info@husmer.dk.

Få et uforpligtende tilbud