Glastage

Hos Husmer Glas & Facade kan vi også hjælpe med montering af glastage. Vi har flere års erfaring med montering af glastage i både Frederikssund og Jægerspris, men også fra opgaver i både Nordsjælland og København.

Schüco systemer

Glastage er et højdepunkt, når det gælder arkitektonisk design af klimaskærme. Et glastag er et markant visuelt kendetegn samtidig med, at det sikrer et godt lysindfald i rummet. Med Schüco systemer til glaskonstruktioner kan der fremstilles glastagsløsninger i mange forskellige udformninger.

Schüco glastagskonstruktioner kan tilpasses kravene efter projektspecifikke ønsker. Dette gælder for udestuekonstruktioner til private boliger såvel som store glasarkader i indkøbscentre.

Glastage efter dit ønske

Uanset hvilken vision eller ide du har med dit nye glastag, så kan vi hjælpe dig. Foruden montering, kan vi gennem vores mange års erfaring, rådgive dig om dine muligheder så vi sikrer at du får præcis det eller de glastage du drømmer om. Rytterlys, pyramider og halvtag. Vi skrædder syer udfra kundens ønsker.

Kontakt os 

Kontakte os direkte på telefon 47 31 02 17 eller på e-mail

info@husmer.dk for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud